søndag 21. august 2011

Scrappeside med liten sjørøver

Her kommer enda en LO. Enkel side med mange bilder. Jeg synes det er greit å få hele turen inn på en side jeg, og lar gjerne ett bilde være større enn de andre. Her kan man jo gjøre som man liker best. Ett scrappeark som bakgrunn og hovedbildet har fått ett kontrastark bak som rammer inn bildet. Har brukt biter av 2 andre ark som jeg har lagt i kryss bak bildene for å få en bakgrunn med flere farger. Teksten er bare printet ut på hvitt ark, sidene svertet med sort stempelpute og noen blanke eylets/ splittbinders pynter opp hjørnene. Mine nye ticket stempler som ventes inn i sep./okt.har jeg brukt på venstre side.

Scrappeside til en konfirmant



Nå når konfirmasjonen er over, og takkekortene endelig er sendt ut- da er det på tide å få tatt vare på minnene. Gutter er nå gutter....men jeg håper kanskje han en dag kan synes det er gøy å se hvordan bordkortet, sangheftet, gavebok og takkekortet såg ut...
Dette er helt enkle sider. Jeg printet ut bildene etter å ha valgt størrelser etter eget ønske. Limer på ett svart ark bak som er LITT større enn selve bildet, slik at det ser innrammet ut. Bildene er da bare limet rett inn på designarket. Jeg liker å la noen bilder stå skeivt, for at sidene ikke skal bli kjedelige. Neste side brukter jeg ett hvitt ark + ett designark som jeg reiv på skrå og limte oppå det hvite arket. Sangheftet laget jeg hull i siden på og gjennom alle arkene under, slik at jeg kunne binde en tynn stikk i og sangheftet kan blas i slik at man også kan se hva man har skrevet på baksiden. Så limte jeg vare takkekort og gaveboken rett inn.

onsdag 17. august 2011

Serviett decoupage på lerret



Her har vår designer Tonje laget Serviettdecoupage på lerret. Riv ut motivet og bruk decoupagelakk "lim og lakk". Ha limen på lerretet der servietten skal være. Bruk pensel og stryk limen på, både under og over motivet. La det tørke. Man kan stemple direkte på lerretet, eller man kan stemple på silkepapir og bruke samme teknikk som på servietten til å feste dette til lerretet. Stempeler som er brukt, er minn VENNSKAPSTEMPEL og Ticket En venn, som ankommer i slutten av september. Tonje har brukt glitterlim "fruit punch" og "star dust" til å pynte opp lerretet.( bildet er til salgs i butikken for kr.189,-.)

søndag 14. august 2011

Bok til ei lita jente

Denne boka er til ei lita jente. Ei bok der man kan skrive opp alle små ting som skjer i livet: første tann, første gang hun sa mamma...ja små begivenheter som kan være kjekke å fortelle om etterpå.

Det finnes mange kjekke små journaling books som er i mange forksjllige farger og cuts. Sidene er skjært ut i forkjellige former osv. Jeg har brukt en som heter "Flower Ledger" fra Making Memorie, og har bare satt i hull i de med min Bind-it-all maskin.
Utsiden er av Chipboard som er pyntet med flotte ark.




Alle stemplene er fra min egen stempelkolleksjon.

Koffert Album eller ett stilig kort!

Dette album er laget av Sizzix dies Vintage Valise til Tim Holtz. Delene er stanset ut i chipboard plater til Bind-it-all. Sidene er også stanset ut med disen "vintage valise" og alt bundet inn med Bind-it-all maskinen.
Alle stempler er fra min egen stempelkolleksjon Kreative Hender og pynt fra Tim Holtz.

Her kan man selv bestemme hvor mange sider man vil ha i. Lag ett anderledes bursdagskort: ett koffertkort med stempler, skriv noe pent til jubilantenm og lim inn noen bilder du har gjemt i en album, som jubilanten vil sette pris på. Glemte minner kan tas fram....

Koffertkort kort til en mann

Denne er stanset ut fra Tim Holtz Sizzix Dies Vintage Valise. Stanse ut med dobbelt Bazzill ark, slik at du får deler til 2 sider. Jeg har lagt strimler av silkebånd over begge delene og limt oppå ark på innsiden- slik at delene henger sammen og kan lukkes opp og igjen.
Utsiden er pyntet med glitterlim i sølv rundt kantene, splittbinders, pynt fra Tim Holtz og de nye tickestemplene våre som kommer inn i slutten av september.

Panelet på venstre side, har jeg laget pengelomme i, og derfor bare limt kantene på.
 Ett av de nye designene som kommer inn, er en ticket med GRATULERER som man kan krysse av for den begivenhet man måtte ønske.

søndag 7. august 2011

Koffertkort i rosa.

Her har jeg laget ett koffert-kort i rosa. Dette er laget av bazzillark som er kuttet gjennom av Sizzix dies Vintage Valise til Tim Holtz. Etterpå har jeg embosset arket med Embossingplaten Burlap & Swirls Sizzix og svertet over med Distress Ink Walnut stain. Alle deler blir limt på og hullet med sølv splittbinders. Gå over alle hjørner og håndtak med sølv glitterlim.

Nederst limer jeg på ett metallhengsle, som gjør at du kan åpne og lukke kortet.
Inni moterer jeg nye sorte sider og skjærer til sider oppå derigjen i rosa. Lager pengeholder på venstre side. Kofferten er pyntet med de nye stemplene våre, som ventes inn ut på høsten + filmrullen til Tim Holtz og noen papirblomster.
Her er det bare til å variere i ark og pynt- så får man de lekreste kort til alle anledninger. Her er det mange muligheter- flerer forslag vil komme :) 

Bok til en gutt

Jeg har nå tatt fram min Bind-it-all maskin igjen! Den er kjempe kjekk.
Vi har så mange ferdige "jornaling books" i butikken, og jeg tenkte jeg skulle gi dere litt inspirasjon på HVA disse kan brukes til.
Jeg har laget en liten bok til en liten gutt. Jeg har alltid hatt en bok til hver av mine barn- der jeg skriver ting som har skjedd de første årene: NÅR han som rundt første gang, første smil, ord, legebesøk, osv......synes det er litt kjekt å se på senere.


Jeg har tatt chipboards og klippet de opp i rett størrelse, slik at det blir en fin fram-og bakside. Chipboards deler jeg ved å sette de inn i min Paper trimmer og skjære fra begge sider. Dekket alle sider med ett designark, som jeg limer på med Quic Lim. Har brukt en Journaling blokk som heter 5th Avenue fra Making Memories. Satte hull i alle arkene med Bind-it-all maskinen og hele blokka inn mellom permene. Enklere å lage bok kan man ikke få til. Disse Journaling books kommer i mange farger og design. Boka er pyntet med metall Charms fra Tim Holts og stempler fra min egen kolleksjon: Baby sko, og nye tickets som kommer i salg i ut på høsten!